woensdag 2 december 2015

hoe maak je het uit ?

Vandaag zal ik over iets vele anders praten, Ik hoor nog alleen maar ooh ja het is met hem/haar maar sommige mensen pakken dat helemaal verkeert aan. Het is al moeilijk om aan jezelf te bekennen dat een liefde voorbij is. Natuurlijk hou je nog van hem maar na een tijdje als het echt niet klikt stopt het. Maar hoe doe je dat nu het beste .

1. Ga face to face praten, maak het zeker niet uit door een sms berichtje
probeer hem een beetje al op voorrant aftewijken of niet meer zoveel chatten als gewoonlijk.
niet meer aftespreken niet meer zoenen .....

2.De beste plaats waar je het hem kunt vertellen is bij hem thuis,  Maak daar geen misbruik van en ga weg als hij daarom vraagt. blijf niet langer zagen en respecteer dat hij alleen wilt zijn , want dat zal echt als een shock voor hem aankomen.

3. Bedenk wel voor je na hem gaat hoe je dat moet zeggen, bv: sta voor de spiegel thuis en oefen hoe je het moet zeggen. Maak het al van in het begin duidelijk dat er geen weg terugkomt. Neem wel de tijd rustig dat er geen toekomst tussen jullie twee komt .

3. Deze tip is het beste: voor je het gaat uitmaken, weet dan zeker dat je gaat uitmaken. Ik ken heel wat vriendinnen die het uit hebben gemaakt en daar nu echt supper veel spijt van hebben. Misschien kan het nog verder met jullie dus niet direct het gaan vertellen, denk na voor je iets gaat doen.

4. Als het toch zover is : Hij zal verdriet hebben, maar jij ook. Gun jezelf de tijd om het te verwerken
Blijf niet alleen, maar zoek vrienden op om erover te praten, je vrienden zullen je steun geven.
bedenk ook dat je het goed hebt gedaan om geen toekomst meer met hem te hebben. Hoe langer je ermee doorgaat, hoe moeilijker het wordt...

-En natuurlijk kan je op dit artikel reageren
hoe jij dat misschien hebt gedaan ?

groetjes xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten