zondag 29 november 2015

4 tips voor een mooie winterhuid

de winter is er bijna dat betekend dus dat het tijd is voor een dikke jas, sjaal , handschoenen muts.....
maar het belangerijkste is je huid verzorgen tegen de koude wint. de zon mag dan niet goed zijn voor je huid maar winterkou is ook eerder een vijand dan een vriend.


1.Bescherm je huid met een vette crème
In de winter heeft je huid extra bescherming nodig. bescherm het met een vette crème die je huid lekker zacht maakt.zorg er dan voor dat je je huid iedere keer voordat je naar buiten gaat goed insmeert .Bedek je gezicht verder zo veel mogelijk met een sjaal (zeker als je op de fiets zit of je gaat wandelen of zelfs naar school gaat).

 2.Scrub regelmatig
het is  belangrijk je huid regelmatig te scrubben ( 1 keer per week of 2 keer hangt af van je huid) Een scrub of peeling verwijdert de dode huidcellen en daarmee ook de bleke kleur in het gezicht. voedende crèmes werken bovendien beter als je huid proper is van de dode huidcellen.

3.Foundation beschermt
je mag in de winter natuurlijk je huid helpen met een mooie foundation.
maar vaak zeggen ze nog dat foundation schadelijk is voor je huid.in de meeste foundation zit spf-filter die je huid schadelijk kan maken. Wacht met het aanbrengen van de foundation tot de crème helemaal ingetrokken is. Doe je dat niet dan is de kans groot dat je huis heel fel gaat glimmen.

4.Vergeet de rest van je lichaam niet
niet alleen je gezicht moet je verzorgen maar ook je hele lichaam. ook je lichaamshuid gaat droger worden en heeft dan ook een voedende créme nodig en veel mensen vergeten dat. douch of baad niet te lang en zeker niet met te warme water je huid kan daardoor ook heel hard uitdrogen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten